Full 1
Persoonlijk advies, ook online
Full 1
Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Full 1
Na retourontvangst, zelfde dag geld terug
Full 1
Verzenden boven de €75,00 gratis
Full 1
Met liefde verpakt

Winkel

Winkelinformatie

KRIS# Interieuradvies & Conceptstore is vooral heel veel gezelligheid onder 1 dak. Vanuit een passie voor interieur is een conceptstore ontstaan met merken welke met zorg en liefde uitgezocht worden door Kris en haar team. Dit zijn de mooiste woonaccessoires en stijlvolle, unieke kledingmerken welke allemaal passen in het totaalplaatje van onze winkel.

Ons team

Kristel van Langen

Founder

Vooral met veel liefde en passie heeft Kristel deze winkel in 2018 geopend. Naast dat ze met veel plezier in de winkel adviseert komt ze ook bij de mensen thuis voor interieuradviezen of styling van een woning. Kris heeft oog voor detail en kan zich helemaal verliezen in het perfecte totaalplaatje.

Nienke Drent

Verkoopster / Back office

Nienke staat met veel plezier voor je klaar ze heeft altijd een luisterend oor, een heel eigen stijl en is super handig met social media en maakt prachtige foto’s. Nienke zorgt er voor dat de nieuwsbrieven wekelijks verzonden worden.

Naomi Westendorp

Verkoopster / Back office

Naomi is een goedlachse spontane meid die houd van een grapje, maar ze gaat ook helemaal los om voor jou de perfecte outfit te vinden. Daarnaast regelt ze graag en is ze enorm goed in tekstschrijven en het vullen van de webshop.

Open Whatsapp
1
KRIS# interieuradvies & conceptstore
Waarmee kan ik je helpen?