Full 1
Persoonlijk advies, ook online
Full 1
Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Full 1
Na retourontvangst, zelfde dag geld terug
Full 1
Verzenden boven de €75,00 gratis
Full 1
Met liefde verpakt

Retourneren

Voordat we je artikel verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar onze winkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@krisvanlangen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Houd rekening met het volgende voor het terugsturen van een artikel.

  • Het retourformulier dient ingevuld te zijn en meegestuurd te worden.
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden incl. prijskaartje.
  • Zorg ervoor dat het geheel goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen tijdens vervoer.
  • De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. De verzendkosten van onze winkel naar jou zullen we verrekenen met het terugstorten.
  • We streven er naar om het bedrag binnen 3 werkdagen terug te storten op je rekening.
  • Wanneer je een online bestelling retourneert in de winkel is het niet mogelijk om het bedrag cash terug te geven.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Open Whatsapp
1
KRIS# interieuradvies & conceptstore
Waarmee kan ik je helpen?