Menu+

Nieuwbouw woning in landelijke stijl

Geplaatst op 11 september 2018 door in Portfolio-oud

Deze nieuwbouw woning in landelijke stijl wenste een opfrisbeurt. Een gezin van vijf met drie jonge kinderen, waardoor praktisch ook niet onbelangrijk is. De bewoners wilden graag meer kleur en een ietwat modernere sfeer. Nadat ik mijn plan gepresenteerd had en deze mensen enthousiast had gemaakt voor dit plaatje kon ik met de inkoop en styling aan de slag.

De huidige situatie in de ruime woonkeuken was een lange rechte tafel met zes de zelfde donker bruine stoelen, om een wat speelser plaatje te creƫren koos ik voor een ronde tafel van mango hout met design stoeltjes erom heen in een cognackleur.
In de erker is een bank op maat gemaakt welke mee geverfd is in de kleur van de muur zodat deze mooi opgaat in het geheel en genoeg ruimte bied aan heel veel extra gasten.

De woonkamer bestond uit veel taupe tinten en grijze accessoires. Voor een groots effect werd deze muur geschilderd in een stijlvolle blauwtint dit gecombineerd met zacht roze accenten. Een extra hoekje om te lezen door deze frisse roze fauteuil met een stoer bijzettafeltje en poef.

De bestaande zithoek kreeg een stoer grijs gekleurd en de zilveren pootjes van de bank werden zwart gespoten voor een rustig geheel.

Locatie: Dinxperlo

Realisatie: Juli 2016

Opdracht: Totaal interieur