Menu+

Over Kris#

Ik volg mijn dromen.. en mijn gevoel…..

Interieur is voor mij veel gevoel, creativiteit en een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. In 2014 ben ik met de opleiding interieurstyling begonnen en heb deze met succes afgerond!

Ik hou heel erg van persoonlijke  spullen met een verhaal, inspirerende teksten en  ben gek op mooie woonaccessoires en kleding. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik mijn eigen winkel ben gestart namelijk KRIS# Conceptstore welke heel goed mijn stijl weer geeft in combinatie met een ongedwongen sfeer en gezelligheid.

Ik zie de schoonheid in alles en iedereen.  Wonen en interieur is helemaal wie ik ben en mijn aanpak laat zich niet in een hokje stoppen. Wat bij mij naar voren komt is mijn liefde voor de Scandinavische stijl. Eenvoudige materialen in combinatie met lichte kleuren en hier en daar een knipoog door een bijzonder item of een behangetje toe te voegen.  Ik ben heel praktisch ingesteld, maar ga altijd voor een mooi resultaat. Mijn inspiratie op interieurgebied haal ik uit mijn omgeving, social media, woonbladen ,vakbeurzen en mooie gesprekken in de winkel.

Heb je een idee, een opmerking, of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan gerust contact met mij op.

Liefs Kristel

Volg mijn interieurinspiratie ook op Instagram en Facebook.

Recensies 

‘In mei dit jaar zijn we in ons nieuwbouwhuis gaan wonen. Bijna al onze spullen hebben we uit ons oude huis meegenomen. Maar dit was het toch niet helemaal. De eenheid, sfeer en rust mistte. Zelf kreeg ik dit er ook niet in. Daarom hebben we Kris# uitgenodigd om met ons mee te denken. Ze heeft voor ons een moodboard en materialenplan gemaakt. Dit vonden wij al helemaal mooi. Vervolgens konden we zelf aan de slag om wat dingen aan te passen (verlichting, nieuwe kast, wat nieuwe meubels, keukenplank). Kristel is nog terug gekomen voor de laatste styling met accessoires. Door wat relatief kleine aanpassingen leek het opeens een heel ander huis. Ons huis is nu echt een thuis geworden!

___________________________

‘Na jaren van eiken meubels en een donkere woonkamer moest er iets gebeuren … maar wat? Zelf hadden wij wel enig idee betreft de kleuren en wat wij vooral niet mooi vinden, maar een geheel creëren van onze ideeën lukte ons maar niet.. Met deskundig en persoonlijk advies van Kristel is onze woonkamer nu een frisse en erg gezellige plek waar wij iedere dag weer graag thuiskomen! Bedankt Kris voor je goede advies! ‘

_____________________________

Via via terecht gekomen bij KRIS# Een super mooie kast gevonden in haar winkel via Instagram. Vervolgens een ritje naar haar winkel, hier mega enthousiast geworden door haar passie voor het vak en Kristel haar laagdrempeligheid. Vervolgens is Kristel bij ons thuis geweest en heeft advies gegeven over de kleur en meubels, na akkoord offerte heeft Kristel alle meubels besteld en is ze na levering van de meubels langs geweest voor af styling van de ruimte met accessoires. Super blij met het mooie eind resultaat, er is goed geluisterd naar onze wensen. Een mooi totaal plaatje dat helemaal bij ons past en bij onze wensen aansluit.