Full 1
Persoonlijk advies, ook online
Full 1
Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Full 1
Na retourontvangst, zelfde dag geld terug
Full 1
Verzenden boven de €75,00 gratis
Full 1
Met liefde verpakt
TROTS OP JE HUIS

Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat jij een huis hebt wat voelt als een fijn thuis. Een plek waar je graag komt na een dag werken of waar je in de avond heerlijk op de bank ploft als de kinderen slapen, de plek waar je graag familie en vrienden ontvangt. Een plek waar je trots op bent, wat voelt als jouw jas!

MAAK JOUW HUIS PERSOONLIJK EN SFEERVOL

Voor elk advies kom ik bij jullie thuis om sfeer te proeven, zien wie er wonen en wat de belangrijkste woonwensen zijn. Elk advies is uniek gemaakt voor jullie en ik zorg dat er altijd iets persoonlijks of een mooie eye catcher in verwerkt is. Daarnaast ben ik gek op maatwerk en hou ik van een rustige basis met hier en daar een knipoog, denk aan een kleur, behang of een persoonlijk meubelstuk. 

WAAR TE BEGINNEN?

Ook wanneer de woning nog gebouwd moet worden of de sleutel nog niet in bezit is, kan er al contact op genomen worden voor een advies. Wanneer er al een plan klaar ligt voor de verhuizing geeft dit veel rust in de keuzes die er gemaakt moeten worden. Want de keuze is reuze en kan enorm over prikkelen, dit kan stress geven terwijl dit nieuwe avontuur toch vooral leuk moet zijn? 

Heb je vragen over de verschillende adviezen? Neem dan gerust contact op of loop even langs in de winkel.

Liefs Kristel

Volg mijn interieurinspiratie ook op Instagram en Facebook.

MAAK JOUW HUIS PERSOONLIJK & SFEERVOL

Open Whatsapp
1
KRIS# interieuradvies & conceptstore
Waarmee kan ik je helpen?