Menu+

Over Kris#

 

 Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat jij een Huis hebt wat voelt als een fijn thuis. Een plek waar je graag komt na een dag werken of waar je in de avond heerlijk op de bank ploft als de kinderen slapen, de plek waar je graag familie en vrienden ontvangt. Een plek waar je trots op bent, wat voelt als jouw jas!

Voor elk advies kom ik bij jullie thuis om sfeer te proeven, zien wie er wonen en wat de belangrijkste woonwensen zijn. Elk advies is uniek gemaakt voor jullie en ik zorg dat er altijd iets persoonlijks of een mooie eye catcher in verwerkt is. Daarnaast ben ik gek op maatwerk en hou ik van een rustige basis met hier en daar een knipoog, denk aan een kleur, behang of een persoonlijk meubelstuk. 

Ook wanneer de woning nog gebouwd moet worden of de sleutel nog niet in bezit is, kan er al contact op genomen worden voor een advies. Wanneer er al een plan klaar ligt voor de verhuizing geeft dit veel rust in de keuzes die er gemaakt moeten worden. Want de keuze is reuze en kan enorm over prikkelen, dit kan stress geven terwijl dit nieuwe avontuur toch vooral leuk moet zijn? 

 

Heb je vragen over de verschillende adviezen? Neem dan gerust contact op of loop even langs in de winkel.

Liefs Kristel

Volg mijn interieurinspiratie ook op Instagram en Facebook.

Recensies 

Via een collega van het werk bij Kristel terecht gekomen voor een totaal interieuradvies, van ontwerp tot totale styling, na verbouwing van ons huis. Geen moment spijt van gehad wat een vakvrouw! We hebben nu echt een “thuis” Een aanrader voor iedereen!!


‘In mei dit jaar zijn we in ons nieuwbouwhuis gaan wonen. Bijna al onze spullen hebben we uit ons oude huis meegenomen. Maar dit was het toch niet helemaal. De eenheid, sfeer en rust mistte. Zelf kreeg ik dit er ook niet in. Daarom hebben we Kris# uitgenodigd om met ons mee te denken. Ze heeft voor ons een moodboard en materialenplan gemaakt. Dit vonden wij al helemaal mooi. Vervolgens konden we zelf aan de slag om wat dingen aan te passen (verlichting, nieuwe kast, wat nieuwe meubels, keukenplank). Kristel is nog terug gekomen voor de laatste styling met accessoires. Door wat relatief kleine aanpassingen leek het opeens een heel ander huis. Ons huis is nu echt een thuis geworden!


‘Na jaren van eiken meubels en een donkere woonkamer moest er iets gebeuren … maar wat? Zelf hadden wij wel enig idee betreft de kleuren en wat wij vooral niet mooi vinden, maar een geheel creëren van onze ideeën lukte ons maar niet.. Met deskundig en persoonlijk advies van Kristel is onze woonkamer nu een frisse en erg gezellige plek waar wij iedere dag weer graag thuiskomen! Bedankt Kris voor je goede advies! ‘


Via via terecht gekomen bij KRIS# Een super mooie kast gevonden in haar winkel via Instagram. Vervolgens een ritje naar haar winkel, hier mega enthousiast geworden door haar passie voor het vak en Kristel haar laagdrempeligheid. Vervolgens is Kristel bij ons thuis geweest en heeft advies gegeven over de kleur en meubels, na akkoord offerte heeft Kristel alle meubels besteld en is ze na levering van de meubels langs geweest voor af styling van de ruimte met accessoires. Super blij met het mooie eind resultaat, er is goed geluisterd naar onze wensen. Een mooi totaal plaatje dat helemaal bij ons past en bij onze wensen aansluit.

Open Whatsapp
1
KRIS# Interieuradvies & Conceptstore
Waarmee kan ik je helpen?