Navigation Menu+

Over Kris#

Ik volg mijn dromen.. en mijn passie voor interieur!

Interieur is voor mij veel gevoel, creativiteit en een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. In 2014 ben ik met de opleiding interieurstyling begonnen en heb deze met succes afgerond!

Ik hou heel erg van persoonlijke  spullen met een verhaal, inspirerende teksten en  ben gek op mooie woonaccessoires. Ik verkoop mijn eigen woonaccessoires bij wooncafe LEF in Dinxperlo, daar ben ik drie dagdelen per week te vinden voor advies. Ik verkoop merken als ZUSSS House Doctor en HK Living.

Ik zie de schoonheid in alles en iedereen.  Wonen en interieur is helemaal wie ik ben en mijn aanpak laat zich niet in een hokje stoppen. Ik ben heel praktisch ingesteld, maar ga altijd voor een mooi resultaat. Mijn inspiratie op interieurgebied haal ik uit mijn omgeving, social media, woonbladen en vakbeurzen.

Heb je een idee, een opmerking, of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan gerust contact met mij op.

Kristel van Langen-Hengeveld

Volg mijn interieurinspiratie ook op Instagram en Facebook.

Recensies 

‘In mei dit jaar zijn we in ons nieuwbouwhuis gaan wonen. Bijna al onze spullen hebben we uit ons oude huis meegenomen. Maar dit was het toch niet helemaal. De eenheid, sfeer en rust mistte. Zelf kreeg ik dit er ook niet in. Daarom hebben we Kris# uitgenodigd om met ons mee te denken. Ze heeft voor ons een moodboard en materialenplan gemaakt. Dit vonden wij al helemaal mooi. Vervolgens konden we zelf aan de slag om wat dingen aan te passen (verlichting, nieuwe kast, wat nieuwe meubels, keukenplank). Kristel is nog terug gekomen voor de laatste styling met accessoires. Door wat relatief kleine aanpassingen leek het opeens een heel ander huis. Ons huis is nu echt een thuis geworden!

Tip: Ook leuk om eens bij wooncafe Lef te kijken. Daar verkoopt Kris haar mooie woonaccessoires!’
___________________________

‘Na jaren van eiken meubels en een donkere woonkamer moest er iets gebeuren … maar wat? Zelf hadden wij wel enig idee betreft de kleuren en wat wij vooral niet mooi vinden, maar een geheel creëren van onze ideeën lukte ons maar niet.. Met deskundig en persoonlijk advies van Kristel is onze woonkamer nu een frisse en erg gezellige plek waar wij iedere dag weer graag thuiskomen! Bedankt Kris voor je goede advies! ‘