Full 1
Persoonlijk advies, ook online
Full 1
Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Full 1
Na retourontvangst, zelfde dag geld terug
Full 1
Verzenden boven de €75,00 gratis
Full 1
Met liefde verpakt

Interieuradvies

“Ik zie door de bomen het bos niet meer er is zoveel te kiezen en ik wil zo graag rust en eenheid” Herken jij dit? Ik help je graag.

Neem vrijblijvend contact op:

Basis

Kris# komt bij je thuis en bekijkt de ruimte waar jij advies voor zoekt. We gaan ter plekke brainstormen. Het advies kan gaan over kleur, indeling of styling advies. Naderhand krijg je alles wat besproken is uitgewerkt op A4 formaat naar je toe gestuurd per mail. Dit advies kan heel prettig zijn wanneer je een prima basis hebt maar toe bent aan iets nieuws en kleine veranderingen met een groot effect.

Wanneer je binnen 1 jaar na afname van dit advies voor €1000,00 investeert in de meubelen of accessoires van het ontwerp krijg je €100,00 terug van de advieskosten.

De investering voor dit advies is

€325,00

Totaal

Kris# komt voor een eerste kennismaking bij jou thuis, tijdens dit eerste gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Na goedkeuring van de offerte ga ik graag voor jou aan de slag. Bij dit plan maak ik voor jou een:

  • moodboard
  • kleuradvies
  • sfeerimpressie
  • materialenplan
  • lichtadvies
  • meubeladvies
  • plattegrond
  • 3 D ontwerp

Wanneer je binnen 1 jaar na presentatie van dit advies voor €3500,00 investeert in de meubelen van het ontwerp krijg je €395,00 terug van de advieskosten.

Dit advies is ook heel geschikt wanneer de woning nog gebouwd of verbouwt moet worden, dus voor de sleuteloverdracht. Het helpt enorm in alle keuzes die gemaakt moeten worden. Voor extra toelichting mail of bel gerust!

De investering voor dit advies is

€995,00

Zakelijk

Wanneer jouw bedrijf behoefte heeft aan een frisse uitstraling vertaald naar waar jullie bedrijf voor staat. Interieur kan namelijk heel veel zeggen over de indentiteit van een bedrijf. Wat straalt het uit en wat zou je willen uitstralen naar jouw klanten? Dit kan gaan over het opfrissen van een kapsalon, een totaal vernieuwde showroom of een kantoor waar je met nog meer energie aan het werk kan.

Alles is mogelijk, we maken graag een offerte op maat.

Mail Kris#

(*) Deze prijzen zijn op basis van 1 gemiddelde ruimte. Elke extra ruimte kost €495,00

Al mijn tarieven zijn inclusief BTW, en inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf postcode 7091. Daarna bereken ik € 0,30 per km.

Open Whatsapp
1
KRIS# interieuradvies & conceptstore
Waarmee kan ik je helpen?