Menu+

Kidsroom Kees

Geplaatst op 3 februari 2017 door in Blog

Ga het eens doen…..een BLOG schrijven….omdat ik jullie graag meeneem  in mijn keuzes voor de styling van een ruimte. Deze keer is dat de kamer van mijn zoon Kees die in januari 8 is geworden en voor zijn verjaardag een nieuwe slaapkamer kreeg. Voorheen had hij het superleuke behang met auto’s van studio Ditte……helaas in zijn voetballeven is hier geen ruimte meer voor.

Waarom ik dit BLOG ook  schrijf is omdat ik iets heel leuks mag weg gegeven namens http://www.kidzzz.nl.

Een kamer voor Kees is voetbal…voetbal..voetbal en juist ja nog eens voetbal. Het liefst hangt hij zijn hele kamer vol met posters…maar dat is voor mij als stylist een doorn in het oog. Nou ben ik ook de beroerdste niet dus ging ik  op zoek naar een alternatief en dat vond ik in mijn favoriete webshop http://www.kadoenzoshop.nl magneetbehang van Groovy Magnets daarop kan Kees zelf zijn mooiste voetbalposter hangen met magneetjes en blijft het rustig doordat dit geconcentreerd blijft op 1 plek (tenminste dat hoop ik)

Verder hing ik de leuke haken van http://www.HKliving.nl op waaraan  hij zijn voetbalsjaals en vaantjes kan hangen. De kamer van Kees is niet  groot, daarom is  deze hoogslaper van http://www.karwei.nl de ideale oplossing. Zijn kamer is nu optimaal benut maar oogt rustig door het kleur & materiaal gebruik. Ook legde ik een fijn kleed neer om op te chillen!

Ik tikte een mooie vintage Lockerkast op de kop welke nog in de originele kleur is. Soortgelijke kasten zijn ook verkrijgbaar bij http://www.kidzzz.nl echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze mooie webshop met heel veel leuke hippe spullen voor de kinderkamer.

Mooi vind ik de combinatie van oud en nieuw waardoor de kamer gelijk sfeer heeft.  Het  groene stoeltjes kocht ik bij http://www.vintagelab15.com/ tijdloos en een stoere kleur groen en ook weer een leuke combi met deze vintage schoolstoel.  Het bureau en de stoel zijn praktisch van hoogte zodat het een tijdloze kamer blijft waar hij in kan groeien, maar niet te snel graag……. “don’t grow up to fast”

Omdat hij nu een hoogslaper heeft mist er een nachtkastje voor zijn lampje daarom hing ik dit lampje van http://www.hkliving.nl/ aan dit houten kruis. Super leuk en handig zo.

Het dekbedovertrek kocht ik ook bij http://www.kidzzz.nl en is van het mooie Deense merk Konges Sløjd erg fijn materiaal en supermooie afwerking. Over de bedrand heb ik een dekentje gehangen met moustache print dit breekt het grijze geheel en maakt het geheel wat speelser.

Ben erg blij met deze stoere, georganiseerde en knusse kamer voor Kees. Heb bewust gekozen voor dit rustige kleurenpalet omdat ik het belangrijk vind dat een slaapkamer rust uitstraalt en speelgoed en poster brengen al genoeg kleur met zich mee. Het groene vlak is de kleur organic grey van Histor one , deze kleur zie je ook terug in mijn keuken.

Wat zijn kamer  helemaal af maakt is de Play & Go opbergzak met de Moustache print. Zijn hele (kleurrijke) knuffelverzameling past hier met gemak in. Super handig want deze opbergzak is tevens een speelmat, dus al te gebruiken vanaf de allerkleinsten en in een handomdraai is al het speelgoed opgeruimd!

Super leuk vind ik dat namens http://www.kidzzz.nl zón leuke Play & Go weg mag geven!!!! De winnaar mag deze toffe zak naar eigen keuze uitzoeken! Wat moet je doen? Volg Kidzzz.nl en Kris_waarom_zou_je  op instagram en/of Facebook en laat een reactie achter onder de post dan maak ik op 14 februari op mijn BLOG de winnaar bekend!! Doe je mee??

Liefs Kris