Menu+

Binnen kijken bij Kristel, zoedt.nl

Geplaatst op 15 maart 2015 door in Blog

Geplaatst in Zoedt.nl [Kristel is verpleegkundige, maar doet daarnaast de opleiding interieurstyling. Wij mogen een kijkje nemen in haar huis!]

binnen-kijken-bij-kristel

binnen-kijken-bij-kristel02Spannend mijn allereerste blog! Ik dacht, ik ga het gewoon doen! Interieur is mijn hobby en ik kan hier veel van mij zelf in kwijt en wil dat graag met jullie delen. Wie ben ik? Ik ben Kristel, 35 jaar, moeder van 3 kinderen, getrouwd. Ik werk als verpleegkundige in een ziekenhuis. Toch bleef er steeds iets kriebelen. Ik kon mijn ei niet kwijt en dacht, wat vind ik nou écht leuk? Daar hoefde ik niet  lang over na te denken: interieur! Ik kan weg dromen in woonbladen, blij worden van hoekjes maken in huis en meubeltjes verven net zolang tot het plaatje klopt. Daarom ben ik in oktober begonnen met een opleiding interieurstyling. Heel erg leuk! Het geeft mijn gevoel iets meer vorm. Ik krijg handvaten waardoor alles net iets meer diepte krijgt. Een goede keus dus.

a href=”https://www.krisvanlangen.nl/wp-content/uploads/2016/03/binnen-kijken-bij-kristel03.jpg” rel=”attachment wp-att-1284″>binnen-kijken-bij-kristel03Kun je stylen leren? Je kun

binnen-kijken-bij-kristel04

Wat ik leuk vind aan het verven van meubeltjes is dat je het zo net zo kunt maken als wat voor jouw past op dat moment. Zo heb ik stoelen aan de keuken tafel die al grijs, wit, roze zijn geweest, nu zijn ze pastel groen. Het ligt aan mijn stemming en gevoel welke kleur ik prettig vind.

De bladen inspireren mij. Maar ook Instagram. Wauw, wat een wereld is dat, voor mij is het net een snoepwinkel! Wat een perfecte plaatjes, nieuwe ideeën en wat heerlijk ongegeneerd gluren in iemand anders zijn leven. Ik hou ervan! Zo zat ik vroeger altijd ‘s avonds op de fiets te kijken hoe mensen hun vensterbanken hadden in gericht.  Want een vensterbank laat veel zien van een woonstijl.

Terug naar de vraag, styling hoe doe je dat nou? Op gevoel is best vaag, dat snap ik. Wat voor mij goed werkt is eenheid in kleur. Voor mij persoonlijk hoeft dat niet te streng. Er mag humor in zitten, bijvoorbeeld met een gebloemd behangetje of kaartjes met pakkende teksten. Ook groepeer ik accessoires bij elkaar waardoor het geheel rustig oogt. Zo heb ik in de woonkamer een paar oude schapjes waar ik dingetjes op zet. Het is wel grappig want op deze oude schapjes was ik op slag verliefd. Zij hebben ook mijn behangkeuze en muurkleur bepaald. Een bloemenbehang kan heel zoetjes en romantisch zijn maar doordat ik het gecombineerd heb met een licht grijze kleur oogt het geheel toch stoer.

binnen-kijken-bij-kristel05

binnen-kijken-bij-kristel06Met bloemen kun je kleur geven aan je interieur. Bij mij is de bloemenkeuze afhankelijk van mijn stemming. Ook kussens kunnen een grote verandering geven in je woonkamer. Wil je rust ga je voor zwart, wit en grijstinten. Wil je juist kleur toevoegen ga dan voor drukke dessins en een paar gekleurde kussens. Als je dat afwisselt, geeft toch weer een heel ander plaatje. Wil je meer zien van mijn interieur? Volg mij op Instagram